Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 İnanılmaz bişi ya mauseyi izliyen kedi gibi saatlerce bunu seyredebilirim[Bu mesaj Chemical tarafından 15 August 2003 05:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Hehehe rezil[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ne rezili:) Bu arada bu sürekli update olan bi siteden alınmadır uydu görüntüsü saat 5:00 sularında uydudan alının tazze tazze görüntülerdir Aa Amerika nerde idi? onu aratabilirim:) dur bi sn[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Rezili beceriksizliğinden dediydim :-) Çok güzel harbiden.Ben duvarkağıdı yapıyom bunu.All rights reserved felan değildir inşallah.Ekieki. Bi de aldığın siteyi yazsana.Saat 5:30-6:00 arası Türkiye'ye yeni güneş vururken bi ss lazım...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Sölemem! tapsikrıt Ben online olarak arka desene koymayı ayarlayınca veririm ama[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 vallahi bende istiyorum aslında siteden böyle çekicen bunları sıra sıra gösterecek daha sonra bu resimleri birleştiricen flashla falan süper olur ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 sitesini de yazsaydın yararlansaydık biz de... baya güzel bi resimmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 orc lord'u duydun chemical. İsteriz,isteriz,flashlı da isteriz,isteriz... 5:30 ve 6:00 için de bi ss istiyom ben ona göre. Bu arada imzana koyduğun link çalışmıyor sanırım?[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 linke tükürim ya sinir oldum yüklemio:) sora bakacam Siteyi vericem bi sn[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/uncgi/Earth?imgsize=1024&opt=-l&lat=38.8&ns=North&lon=326.75&ew=West&alt=1000000&img=learth.evif[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Yok ya verme linki. Gördün tabi zoru,kolaya kaçıyon de mi?Ekieki.Valla nabarsan yab flashı istiyoz ekieki.Sen de istiyon de mi?Ehiehiehi Sen böle gece gündüz biz isteyince ss'yi alır koyarsın siteye artıkın. Bi de böle altına yada üstüne de: Ahanda 5:30 ss'si yazarsın... Ekieki Ya sinirlerim iice gevşedi heralde.Yatma zamanı mıdır nedir? :D[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bencede link i versene amerikada elektrik kesikken fln nası bakim :)[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Gif yapam bari Kaliteyi düşürmeden bunu gif e çevirmek birazz.. ee şey yani sıkar:) ve en az 3mb derim Ya amerika kesikken denedim ama AMERİKANIN NERDE OLDUĞUNU BİLMİYORUMKİ ÜÜHÜHÜ! [hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım [Bu mesaj Chemical tarafından 15 August 2003 05:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Amerika ya arkada kalıyo yada o en soldaki yarı karanlık yarı aydınlık yer.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yuh koskoaca amerika nerde bilmiomusun :D bu arada baktım yok ztn yenimi gece olmuş nedir full ışık yanıo[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Yok abi flash istiyoz görüntü küçükken böle ekrana doru gelecek büyüyecek ondan sonra patlayacak.ardından bi yarım saat sonraki aynı şekilde felan[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 south u west yap east i north yap update et üstte sağdaki yer kuzey amerika oluo. bu arada gece olmadan önce elektrikler gelmiş.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 evet istiyoruk ben diyorumki chem bunu yapamaz :-p *!gaza getirir*[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 gaza getirmeyin be! dur yapacam ama:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yok chemical ya kasma,yapaman sen,sana göre değil,zor iş bunlar. *Ara gazı verir.*[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Chemical mı yapıcak o dediğiniz flashı. Hah ! Şimdiden flash derslerine başlasın belki 1 yıl sonra halleder. Halleder mi ? Yok o da şüpheli, halledemeyedebilir! *!final gazı*[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Gaz vermeyin ispirto verin bea evdeki stoğum azalmış keg bitmiş gine[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bitane program var sanal olarak uzayda geziyosun sanırım o programla çekmiş arkadaş :)[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yok link verdikya[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Saptırma olayı chemical Yapamıyon di mi flashı?Ekieki :D[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar